Díjmentes nyílt napok

2022. május 21-én (szombaton) ismét nyílt napot szervezünk, hogy látogatóink megismerjék az élményszerű tanulást, melyben diákjaink már nap mint nap részt vehetnek.

FONTOS: foglalkozásainkon csak 10 éven felüliek vehetnek részt! Kiskorú kísérője csak 18 éven felüli lehet, és neki is regisztrálni kell!

  • Humanoid robotjaink és Dobot robotunk a legmodernebb robotok világába vezetik el a hozzánk látogatókat.
  • Lehetőség lesz új Lego Spike robotjainkat programozni különböző érdekes feladatokra.
  • Szabadulószobánk várja a kódfejtő, kódtörő játék kedvelőit!

Ha érdekli a digitalizáció, a modern, élményszerű tanulás világa, regisztráljon programjainkra, és látogasson el hozzánk!

Szabadulószoba


A digitalizáció világára épülő rejtvények és kihívások

Foglalás

Foglalkoztató tér


3D tervezés és nyomtatás, robotok

Foglalás

Szabadulószoba (Parapark)

A legendás parapark-produkciók lényege, hogy a játékosokat rabul ejti (szó szerint) valamilyen titokzatos hely, ahonnan erővel nem, csak ésszel lehet kijutni - ráadásul mindössze 60 perc alatt. A szabadulós játék aktív kikapcsolódás, izgalmas kihívás és csapatjáték. A kijutós játék próbára teszi a logikát, a kombinációs készséget. Bizonyítottan a galaxis első szabadulós játéka! 12 éves kortól ajánlott.

 

 

Foglalkoztató tér

Az UbTech Alpha1 humanoid robottal könnyen megtervezhető egy rövid kis tánc, mozdulatsor, hiszen szervomegoldásoknak köszönhetően 16 mozgatható ízülettel a testében képes mozogni, táncolni és harcolni - sok más képességei között. A Dobot Magician robotokkal hatékonyan lehet megmutatni a tényleges ipari környezetet, mert segítségükkel tökéletesen lehet szimulálni a világ legnagyobb ipari robotjainak működését. A robotkart programozzuk/tanítjuk meg, hogy tárgyakat helyezzen át egyik helyről a másikra. Pepper humanoid robotunk - mely a kereskedelmi forgalomban kapható legfejlettebb robot -, táncol, kommunikál. Kis ízelítőt adunk sokfajta képességéből.

LEGO Spike programozás: Megmutatjuk, hogyan lehet könnyen irányítani LEGO robotot. Olyan programot készítünk, mellyel a robot előre-hátra halad, fordul, és az érzékelőket is bevetve utasítjuk mozgásra.

 

 

3D tervezés és nyomtatás: Megmutatjuk, hogyan lehet egy program segítségével különféle tárgyakat tervezni, ötleteket megvalósítani 3D-ben. Segítünk az első terv elkészítésében. A tervezett tárgyat a résztvevők kinyomtathatják és hazavihetik.

3D